Twee meisjes overvallen in Park Oudegein

Zondagavond 24 januari jl. zijn twee meisjes in Park Oudegein overvallen. De meisje, 15 en 16 jaar,  reden samen op een fiets. Ze kwamen vanaf de Wilgenroos, staken de Geinoord over en reden park Oudegein in. Hierna sloegen ze linksaf en zagen vervolgens twee jongens staan. Toen ze die voorbij waren gefietst, kwamen de twee jongens ineens achter de meisjes aan en trokken hen van de fiets. De jongens bedreigden hen met steekwapens en eisten de telefoon van beide meisjes. Daarna renden de verdachten weg in de richting van Geinoord.

De meisjes waren erg geschrokken en hebben aangifte gedaan. De ouders zijn zeer bezorgd. De vader van een van de kinderen: ‘Noa heeft een mes op haar keel gedrukt gekregen en haar vriendin een schroevendraaier. Ze moesten stil zijn van de overvallers en hebben hun telefoon af moeten geven en vroegen om geld.’

De politie heeft een onderzoek ingesteld en vraagt eventuele getuigen zich te melden. Ook als u iets verdachts heeft gezien kan het helpen om de daders te vinden.

Het gaat om twee lichtgetinte jongens, vermoedelijk rond de 16/17 jaar oud en 170/180 cm lang. Zij droegen beide een trainingspak in de kleuren zwart en blauw en droegen geen jas. Het kan zijn dat de daders een bivakmuts hebben gedragen.

Uw tip
Getuigen die iets verdachts hebben gezien voorafgaand of na het tijdstip van de overval kunnen contact opnemen met de recherche via tel. 0900-8844.

De locatie

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren