Twee jongens beroofd van hun GSM

Twee jongens beroofden op woensdagavond 9 januari twee andere jongens van onder andere hun gsm’s. Rond 21.10 uur stapten twee jongens van 15 en 17 jaar uit Nieuwegein op de halte Wijkersloot uit de tram. Zij waren uit Utrecht gekomen. Toen het tweetal op de hoek van de Zonnebloemstraat en de Reigersbek liep, kwamen twee jongens op hen af. De twee jongens werkten hen tegen de grond en beroofden hen van onder andere hun gsm’s. Daarna gingen de twee straatrovers ervandoor.

Agenten stelden een onderzoek in de omgeving in en de politiemeldkamer startte een Burgernetactie. Deze inspanningen leidden niet tot het aantreffen van de verdachten.

Beide verdachten hadden een negroïde uiterlijk, waren rond de 17/18 jaar oud, hadden kort donker haar en waren ongeveer 1.85 meter lang. Beiden droegen een donkere jas met een capuchon. Eén van hen had zwarte handschoenen aan. Aan getuigen van de straatroof wordt verzocht contact op te nemen met de politie van district Lekstroom op telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk