Video: Twee gewonden en ravage door botsing op de A.C. Verhoefweg

Bij een ernstig ongeval op de kruising A.C. Verhoefweg met de Taludweg in Nieuwegein zijn vanmiddag rond 15.10 uur twee personen gewond geraakt. Door nog onbekende oorzaak kwamen twee personenauto’s met elkaar in botsing. Beide auto’s raakten zwaar beschadigd. Zij werden afgevoerd door een bergingsbedrijf. Vijf ambulances waren ter plekke om assistentie te verlenen.

Het wegdek was bezaaid met brokstukken. De twee inzittenden van de Citroën Cactus zijn met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd, ook een kind is meegenomen naar het ziekenhuis voor controle. De politie heeft de kruising afgezet voor sporenonderzoek. Deze werd na ruim twee uur weer vrijgegeven voor al het verkeer. Het verkeer komende uit Utrecht vanaf de Jutphasebrug werd omgeleid via de Blokhoeve. Het verkeer richting Papendorp werd omgeleid naar de Jutphasebrug.

Foto en video: Michael Simonse

2 thoughts on “Video: Twee gewonden en ravage door botsing op de A.C. Verhoefweg

  1. hessel

    Als iedereen zich aan de regels houdt kunnen veel aanrijdingen worden voorkomen. Te hoge snelheid en door een rood verkeerslicht rijden zijn vaak de oorzaak van een aanrijding. Vanmiddag reed ik met de auto op de A27 , vlak voor de afrit Nieuwegein werd met borden 80 km aangegeven, meerdere auto’s kwamen mij met zeker 120 km voorbij dat is toch bizar.

  2. Diks

    Gevaarlijke kruising, ook voor fietsers, tijd voor een viaduct. Kruising is hier al op voorbereid.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk