Twee aanhoudingen na ramkraak

In de vroege ochtend van woensdag 24 juli vond een ram- annex plofkraak plaats, gevolgd door een brand. De krakers maakten geen geld buit. De politie hield die ochtend twee mannen aan op verdenking van mogelijke betrokkenheid bij de kraak.

Na de kraak keken politie-eenheden in de wijde omgeving uit naar de verdachten. Op de Plettenburgerbaan zagen agenten een auto met twee inzittenden in de richting van Utrecht rijden. Zij gingen erachteraan en gaven de bestuurder een stopteken. In de auto zaten een 22-jarige man uit Woerden en een 22-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. In de auto troffen de agenten goederen aan, die mogelijk bij de kraak waren of konden worden gebruikt. Daarop hielden zij de twee verdachten aan, brachten hen over naar het politiebureau, waar zij voor nader onderzoek zijn vastgezet. De auto is in beslag genomen.

De politie sluit meer aanhoudingen niet uit en zoekt getuigen van de kraak. Ook wil de politie in contact komen met mensen die iets verdachts hebben gezien in de omgeving van winkelcentrum Hoogzandveld.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren