Katern

TV Rijnhuyse zondag Mixed 1 promoveert naar 2e klasse

Drie punten had TV Rijnhuyse zondag mixed 1 van Bob Rijkenberg nodig om kampioen te worden. En zondag 2 juni jl. werden die tegen TC Uithof (de nr. 3 in het klassement) binnengehaald. Uiteindelijk werd de ontmoeting met de Uithof met 4-4 afgesloten en konden Lars van Opijnen, Bas Rijkenberg, Mike Diks, Monique Sporrel, Femke Herber en Maruschka van Soest hun Rijnhuyse kampioenschap vieren.

Er waren dit weekend bij Rijnhuyse nog meer kampioenschappen te vieren. Zoals de vrijdagavondteams Herendubbel 35+ 1 van Jeroen Brand en Damesdubbel 35+ 1 van Mirjam Kerkmeijer, Gemengd Dubbel 17+ 1 van Anouschka van Leeuwen en de Gemengd Dubbel 35+ van Jan Verwey. Traditiegetrouw sprongen alle kampioenen op de laatste zondag van de competitie onder luid gejuich van de aanwezigen van de Rijnhuizerbrug in het Merwedekanaal. En dit jaar konden de teams na de tropische zondag die verkoeling zeker gebruiken. Na de verfrissende duik was het tijd voor de afsluitende barbecue bij de club.

Ruim 40 Competitieteams
Ruim 40 teams van Tennisvereniging Rijnhuyse deden dit jaar mee aan de KNLTB voorjaarscompetities op de donderdag, vrijdag overdag, vrijdagavond, zaterdag en zondag. En dan zijn er in het voorjaar en najaar ook nog diverse rood/oranje-tennisdagen voor de jongere tennissers (Tenniskids Worldtour).

Open Toernooi
Nu de voorjaarscompetitie afgesloten is, maken de leden van Rijnhuyse zich op voor het QuoVadis Rijnhuyse Open Tennistoernooi waarvoor de inschrijving binnenkort sluit. Voor de eerste maal wordt dit toernooi niet meer in september maar in juni gehouden.

Het zondag mixedteam van Rijnhuyse promoveert naar de 2e klasse.Onder v.l.n.r. Mike Diks, Bas Rijkenberg, Lars van Opijnen. Boven v.l.n.r. Monique Sporrel, Femke Herber, Maruschka van Soest

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren