TV Rijnhuyse verzorgt tennislessen middelbare scholen

De komende 5 weken krijgen de 1e en 2e jaars leerlingen van het Oosterlicht College, Cals College en Anna van Rijn College tennislessen aangeboden van TV Rijnhuyse. Vanuit het project Like Moving 2 Challenge van SportID, wordt het mogelijk gemaakt om de lessen te laten verzorgen door professioneel tennisleraar Rik van der Wal. Rik van der Wal is tevens werkzaam voor TV Rijnhuyse, waar hij de tennislessen verzorgd voor de tennis vereniging.

Naar aanleiding van deze introductielessen tennis, zal er op woensdag 18 april een speciaal tennis toernooi worden georganiseerd voor de middelbare scholen. Tijdens dit toernooi kunnen de leerlingen in diverse teams hun tennisvaardigheden laten zien aan het Rond Het Fort 12. Kijk voor meer informatie over TV Rijnhuyse op de website: www.rijnhuyse.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren