TTVN organiseert tafeltennistoernooi

Op zaterdag 5 januari 2002 organiseert Tafeltennisvereniging “Nieuwegein”(TTVN) voor de meisjes en jongens uit de groepen 7 en 8 van de basisscholen in het Noordelijk deel van Nieuwegein een basisschoolscholierentoernooi. Ruim 250 verenigingen in heel Nederland organiseren in of rond de Kerstvakantie in samenwerking met de Nederlandse Tafeltennisbond een tafeltennisevenement voor de jongens en meisjes van de basisschool.

Binnen dit landelijk kader van het Kindertafeltennisfeest heeft de Jeugdleiding van TTVN dit keer gekozen voor een sportief toernooi voor de leerlingen uit de groepen 7 en 8. Affiches en Inschrijfformulieren zijn op de verschillende basisscholen rondgebracht. Deelname aan het toernooi is geheel GRATIS! Alle meisjes en Jongens uit de groepen 7 en 8 kunnen inschrijven, dus blijf lekker actief in de Kerstvakantie en doe mee aan dit sportieve evenement. Leiding zal in de zaal aanwezig zijn.

De inschrijving sluit volgende week op 13 december 2001. De jongens en meisjes, die aan dit sportieve evenement mee willen doen, kunnen bij hun meester of juf een inschrijfformulier opvragen en dan zo snel mogelijk invullen en weer inleveren.

Het toernooi wordt gehouden in sportzaal “ DE BATEN”, Dukatenburg 1 en vangt aan om 9.30 uur. De zaal is open vanaf 9.00 uur. Afhankelijk van het aantal deelnemers zal het toernooi rond 13.00 uur worden afgesloten met een prijsuitreiking. Voor meer informatie kunt U in de middag – en avonduren bellen met Wim Fassotte, telefoon 030 – 60 397 73.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk