Trunkrs en YourSurprise verspreiden liefde en warmte door Nederland

Op Valentijnsdag, zondag 14 februari, bezorgde Trunkrs uit Nieuwegein samen met YourSurprise uit Zierikzee meer dan 5600 hartverwarmende valentijnscadeaus. Hoewel zondag geen reguliere bezorgdag is bij bezorgdiensten, besloot Trunkrs dit jaar een uitzondering te maken voor de gepersonaliseerde valentijnscadeaus van YourSurprise. Gezamenlijk bezorgden zij zo liefde en vrollijkheid door heel Nederland.

“Juist in deze tijd van lockdown en avondklok, is het extra belangrijk dat je jouw geliefde op Valentijnsdag kunt laten merken dat je aan hem of haar denkt”, aldus Jan Wijn, CEO van Trunkrs. “Daarom was het besluit om voor één keer op zondag te werken, snel genomen. Vol enthousiasme verzorgde ons team de logistiek van deze liefdevolle actie. Het is mooi dat we samen met YourSurprise op deze manier consumenten de kans kunnen bieden om hun geliefden een hart onder de riem te steken.”

Geliefden extra in het zonnetje
YourSurprise en Trunkrs hadden op Valentijnsdag nog een extra verrassing voor tien winnaars van de Valentijnsactie. Zij werden namens hun geliefden verrast met een mega knuffelbeer. Gerbrand Verton van YourSurprise: “Omdat iedereen dit jaar wel wat extra liefde kan gebruiken, wilden we zelf ook actief liefde verspreiden door middel van de winactie. We vroegen consumenten om iemand die hun lief is aan te melden om op Valentijnsdag in het zonnetje te zetten. Dit leverde honderden ontroerende verhalen op.”

Afgelopen zondag bezorgde Trunkrs een mega knuffelbeer bij de tien geliefden met de meest speciale verhalen. “Dit is een hartverwarmende verrassing! Heel erg mooi dat onze trouwfoto op de trui van de beer staat. Dat maakt dit Valentijnscadeau extra speciaal!”, aldus Krishan, één van de winnaars van de Valentijnsactie die verrast werd door zijn vrouw Nalinie.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren