Triple F Security nieuwe partner van UJC

Triple F Security is partner geworden van de United Jeugd Cup (UJC) en heeft zich per 1 augustus 2015 voor 3 jaar aan het internationale evenement ver- bonden. ‘Voor een evenement als de United Jeugd Cup is het van groot belang dat er bedrijven zijn die bijdragen aan het verwezenlijken van de doelstellingen. Het feit dat wij een 3-jarige partnership aangaan geeft het onderlinge vertrouwen aan’ aldus de organisatie.

Triple F Security wil met de samenwerking een structurele bijdrage leveren aan het waarmaken van de ambitie van de United Jeugd Cup met Fair Play als basis van deze samenwerking.

Triple F Security is een landelijk opererende beveiligings- en serviceorgani- satie die haar opdrachtgevers ondersteunt met haar dienstverlening. De basis van de bedrijfsfilosofie van Triple F Security is gebaseerd op de drie pijlers: Firm, Fair en Friendly. ‘Dan is het een kleine stap naar ‘Fair Play’ wat ook binnen de organisatie van de United Jeugd Cup hoog in het vaandel staat’ aldus de woordvoerder van Triple F Security.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren