Trimtoestellen in de wijk

Sinds kort staan er aan de Zavelwal in Merwestein een aantal trimtoestellen in het plantsoen langs de Doorslag. Voorbijgangers kunnen nu tijdens een wandelingetje of hun trimrondje, op deze toestellen aan hun conditie werken. Lekker in de frisse lucht met uitzicht op het water en …gratis! Alle bewoners van de wijk Merwestein of andere belangstellenden zijn uitgenodigd om woensdag 21 december het trimstraatje te komen uitproberen.

Samen met wijkwethouder Bert Lubbinge, wethouder openbare ruimte Hans Reusch en leden van het wijknetwerk worden alle toestellen uitgeprobeerd. Het wijknetwerk staat klaar met warme chocolademelk. Het trimstraatje is het eerste toestel dat in het kader van uitbreiding speel- en beweegmogelijkheden opgeleverd is.

Afgelopen jaar zijn in alle wijken informatiebijeenkomsten geweest om de wensen te verkennen. Op basis daarvan worden de komende drie jaar in alle
wijken extra speel/beweeg toestellen neergezet. Een aantal wijken komt volgend jaar al aan de beurt.

In Fokkesteeg wordt op de Drunenseschans een klim/glijtoestel geplaatst. Er is al een trimstraat neergezet. In Vreeswijk wordt op de Klaverkamp een kabelbaan neergezet. In Jutphaas/Wijkersloot komen op het Nypelsplantsoen een schommel (vogelnest) en een klimkubus. Daar komt ook een trimstraat. In park Oudegein wordt aan de Parkhout vlak bij de Coopertestbaan een trimstraat geplaatst.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk