Trimmen in Galecop

Eind november zal in de wijk Galecop de trimstraat worden geleverd en aangelegd. Dit zal gebeuren op de plek van de twee zuidelijke jeu de boules banen bij winkelcentrum Galecop. In het voorjaar zullen de toestellen officieel worden geopend. In de tussenliggende periode kan iedereen aan de slag op de toestellen.

Een aantal partijen, waaronder de gemeente Nieuwegein, Fysiotherapie Ron van Leeuwen, SBWU en de Stichting Wijkoverleg Galecop, hebben een plan uitgewerkt om groepjes bewoners in staat te stellen om onder begeleiding van een deskundige coach met de apparaten aan hun conditie te gaan werken. In december zal dit van start gaan, zo is de planning bij genoeg aanmeldingen.

Heeft u belangstelling om mee te doen? Stuur dan een e-mailtje aan wijkoverleggalecop@gmail.com en laat weten dat u belangstelling heeft om te bewegen onder begeleiding. Geef ook een voorkeur voor een dag en tijdstip aan.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren