Trap naar kade Doorslag vanaf Cityplaza gereed

Het heeft even geduurd, maar uiteindelijk is hij dan toch gereed; de trap van de kade aan de Doorslag naar het plein voor het Stadshuis. Vrijdagmiddag legden stratenmakers de laatste hand aan dit bouwwerk. Het park naast het gemeentehuis is sinds vandaag voorzien van een breed pad met trap. Hierdoor kunnen de schippers die aanleggen bij de kade, rechtstreeks naar de winkels van CityPlaza.

De aanleg van de trapconstructie en straatwerk duurde zo’n 4 tot 5 maanden. Elke keer werd er een stukje gerealiseerd. Afgelopen weken werd het tempo opgeschroefd en werd de trap afgebouwd. Het eerder dit jaar aangelegd straatwerk werd opnieuw aangelegd en het pas ingezaaide grasveld deels opnieuw ingezaaid. Precies op tijd. Volgende week vrijdag leggen historische schepen in het kader van Maritiem Nieuwegein aan langs de kade.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren