TRANSVorm wint aanbesteding herontwikkeling kantoor

TRANSVorm, een dochtermaatschappij van vastgoedbedrijf Vorm, heeft deze week de aanbesteding gewonnen van corporatie Jutphaas Wonen in Nieuwegein voor de transformatie van het leegstaande kantoorpand aan de Einsteinbaan. Al bijna honderd jaar is VORM bezig met onderhoud, renovatie en transformatie van gebouwen. In de upgrading van bestaand vastgoed, met eventueel een deel nieuwbouw, is continu aandacht voor flexibiliteit en verduurzaaming.

“Het was een close-call met de enig ander overgebleven concurrent Plegt-Vos”, zegt Daan van der Vorm, directeur van Vorm, in een reactie.

Eerder heeft TRANSVorm het voormalige onderwijsgebouw aan De Brinkwal 7 getransformeerd naar starterswoningen. Duurzaamheid was hierbij een belangrijk aspect. Duurzaam door enerzijds het (her)gebruik van de structuur en de materialen van het gebouw en anderzijds door een goed energiehuishouding in de woningen te realiseren.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren