Training Tuincoach op Buurtplein Zuid

Het klimaat is aan het veranderen en dat heeft gevolgen. Aan het opvangen van die gevolgen kan iedereen een steentje bijdragen. Samen Duurzaam Nieuwegein organiseert samen met Natuur en Milieufederatie Utrecht een training TUINCOACH waarbij deelnemers leren hoe een tuin kan bijdragen aan het opvangen van wateroverlast, hittestress en biodiversiteit.

tuincoach

Met deze kennis kun je je omgeving helpen ook een bijdrage te leveren. Geïnteresseerd? Kom op 3 november naar Buurtplein Zuid aan de Ratelaar 37 in Hoog Zandveld. Deze bijeenkomst duurt van 19.00 uur tot 21.30 uur. Meld je van tevoren even aan op de website van de Natuur en Milieufederatie Utrecht. Hier vind je ook meer informatie over de workshop.

De workshop is speciaal bedoeld voor klimaatambassadeurs, energieambassadeurs, duurzame dakcoaches, groepen en vrijwilligers die lokaal actief zijn op het gebied van klimaatadaptatie, vergroening en verduurzaming in de provincie Utrecht.

Het is de bedoeling dat je adviseert en motiveert, je gaat geen tuinen ontwerpen of aanleggen! Je helpt mensen alleen zodanig op weg zodat ze zelf met het stappenplan en de voorbeeldtuinen aan de slag kunnen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk