Katern

Train in groepsverband naar de 10 km voor de Sluizenloop

Zondag 9 september vindt de Sluizenloop plaats in Vreeswijk. Atverni organiseert deze hardloopwedstrijd en zal binnenkort beginnen met enkele trainingen zodat je goed voorbereid kunt deelnemen aan deze alweer 44ste Sluizenloop.

Vanaf woensdag 25 juli zal Runners 1 op woensdag en zondag zijn training speciaal afstemmen op de 10 km van de Sluizenloop. Speciaal voor deze periode is het mogelijk de trainingen te volgen om op verantwoorde manier je conditie en/of snelheid te trainen om zo een goed resultaat neer te kunnen zetten.

Deze cursus vraagt wel een redelijke loopbasis van minimaal 6 tot 8 km. Loopt u nu ‘het rondje om de kerk’ en komt u niet verder, wilt u werken aan uw basis hardloopvaardigheden of vind u het gewoon leuk om dit in groepsverband te doen, meld u dan aan voor deze cursus.

De cursus begint op woensdag 25 juli op de Atletiekbaan van Atverni op Sportpark Galecop in  Nieuwegein. De trainingen zijn op woensdag van 19.30 uur tot 21.00 uur en op zondag van 9.30 uur tot 11.00 uur. Laatste training is op zondag 2 september, totaal 12 trainingen. De kosten van de cursus zijn € 60,-, dit is incl. inschrijving voor de Sluizenloop. Wenst u extra informatie? stuur dan een e-mailtje naar: Pvdsluijs2901@gmail.com.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk