Top 3 betaalbare iPads voor studenten

De zomervakanties zijn begonnen en voordat je het weet begint het nieuwe schooljaar weer. Als student ben je veel onderweg en is het onmisbaar om al je belangrijke elektronica bij je te hebben. Wil je een lichtgewicht product dan kies je al snel voor een iPad. Een iPad is gemakkelijk om mee te nemen in je rugzak en ideaal voor een student. Wil je de iPad gebruiken voor het maken van foto’s, het maken van aantekeningen of gebruiken als eReader? Voor elke student is er een iPad. Refurbished.nl heeft een top 3 gemaakt voor de student die binnenkort weer van start gaat. Lees dus snel verder.

1. iPad mini 5
De iPad mini 5 is een geschikte iPad voor de student die vaak op pad is en de iPad ook onderweg wil gebruiken. Met de compacte 7.9 inch retina scherm formaat is dit een ideale iPad om overal mee te nemen. Met de A12 processor kan je snel al je apps openen en meerdere apps tegelijk openen. De iPad mini 5 heeft een 8-megapixel camera aan de achterzijde waarmee je prima foto’s maken. Daarnaast gaat de iPad 10 uur mee en hoef je zo niet altijd een oplader mee te nemen!

2. iPad Air 4
Voor de student die een iets grotere budget heeft en wat meer wil uitgeven aan een iPad. Deze student heeft behoefte aan een extra lichtgewicht iPad om zo makkelijk door de dag te komen. De iPad Air 4 heeft een 10.9 inch retina scherm om uitgebreid al je aantekening aan te passen of tijdens je tussenuur een leuke film te bekijken. Met de A12 Bionic processor kan je snel navigeren door al je browsers en je favoriete series bekijken!

3. iPad 2019
Een minder groot budget en ben je op zoek naar een betaalbare iPad in combinatie met een Apple Pencil? Dan is de iPad 2019 iets voor jou. Met de 10,2 inch retina scherm kan jij al je dagelijkse werkzaamheden moeiteloos uitvoeren. Dit model is geschikt als eReader door de krachtige A10 fusion processor. Door de iPad 2019 te koppelen met de Apple Pencil kan je gemakkelijk je favoriete stukken highlighten in je notities. Wil je het nog makkelijker maken voor jezelf dan kan je er altijd een Smart Keyboard aan toevoegen.

Refurbished iPad
Kiezen voor een refurbished iPad betekent ook een duurzame aankoop. Doordat jij een refurbished iPad een tweede leven geeft draag jij bij aan het minder belasten van het milieu. Het besparen van CO2 uitstoot betekent een groenere wereld voor ons allemaal. Daarnaast is het goed voor je portemonnee en kan je met de bespaarde euro’s een leuk dagje uit. Wel zo slim natuurlijk! Voor die ene student heeft Refurbished.nl een leuke actie vanaf 1 augustus, namelijk de Back-to-School actie. Hierbij heeft Refurbished.nl een samenwerking lopen met Harmony, een verzekering specialist en Smartphonehoesjes voor de leukste accessoires. Ben jij benieuwd naar de Back to School actie? Kijk dan op 1 augustus op Refurbished.nl voor jouw favoriete iPad.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk