Toonladder Zuilenstein houdt obstacle run tijdens Koningsspelen

De Koningsspelen staan voor basisschoolleerlingen altijd in het teken van bewegen, maar voor leerlingen van De Toonladder Zuilenstein was er dit jaar een ware XXL versie. Twee leerlingen van groep 8 hadden hun vader gevraagd om iets speciaals van deze Koningsspelen te maken. Na twee jaar zonder Koningsspelen mocht dat van hen wel weer een keer. En dat is gelukt!

Beide vaders zijn fanatieke sporters, dus de organisatie van een sportief evenement was hen wel toevertrouwd. Samen met Urban Sky hebben zij een prachtig Obstacle Run-parcours uitgezet in Park Kokkebogaard voor de leerlingen van de hoogste groepen. Het park is voor beiden geen onbekend terrein; zij hebben zich in de afgelopen jaren sterk gemaakt voor een sportieve aankleding van het park, waar de buurt al volop van geniet.

De leerlingen van de groepen 5 t/m 8 werden verrast met diverse klim- klauter- en kruipwerken die ook door professionals gebruikt worden. Met een oranje zonnetje aan de hemel werden het heerlijke sportieve Koningsspelen!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk