Katern

Toneelspelen in De Kom in 2005

In De Kom worden onder leiding van ervaren docenten cursussen toneel gegeven. De cursussen vinden plaats in de dit seizoen geheel vernieuwde toneelstudio. Deze studio is zeer geschikt voor toneellessen en allerlei presentaties omdat hij in een handomdraai te veranderen is in een kleine theaterzaal. Voor iedere leeftijdsgroep en op ieder niveau is er wel een cursus. De jongste toneelspelers in De Kom zijn kinderen van 4 jaar de oudste groepen zijn de toneelgroepen voor volwassenen In iedere cursus staan het leren toneelspelen en het optreden voor een publiek centraal.

Op 24 januari 2005 start een nieuwe serie van 16 lessen theatersport op de maandagavond van 20.30 uur – 22.00 uur in onze theatersportgroep “Hoop in de Woestijn”. Lekker veel improviseren, zowel voor beginnende als voor gevorderde spelers. Spelers zijn van harte welkom voor een proefles. Kijk voor meer informatie op de website van De Kom.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Adverteer op het lokale nieuws platform van Nieuwegein Galecop+Golf+120x90 Adverteren