Toename coronabesmettingen bij St Antoniusziekenhuis in Nieuwegein

Het St Antoniusziekenhuis in Nieuwegein neemt maatregelen nadat het aantal coronabesmettingen onder patiënten en medewerkers van een paar verpleegafdelingen toe is genomen. Het gaat om drie verpleegafdelingen binnen de eenheid Hart en Interne Geneeskunde.

Tot en met maandag worden op de bewuste afdelingen geen nieuwe patiënten opgenomen. Ook bezoek is daar tot die tijd niet welkom. De bezoekersstop geldt ook voor enkele andere afdelingen. Patiënten en hun naasten zijn hierover geïnformeerd, meldt het ziekenhuis.

Medewerkers en bezoekers moeten op alle verpleegafdelingen een chirurgisch mondmasker dragen. Bezoekers krijgen het masker uitgereikt bij binnenkomst op de afdeling. Op vrijdag 29 mei bekijkt het ziekenhuis de situatie opnieuw. Dan zou duidelijk moeten zijn of het aantal besmettingen stijgt of juist daalt.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren