Toekomstgerichte tabaksspecialzaak opent deuren in Nieuwegein

De Nieuwegeinse ondernemer Christ van Loon heeft op maandag 4 september jl. een toekomstgerichte tabaksspeciaalzaak geopend in Nieuwegein, vlakbij de welbekende supermarkt Plus Van Loon op winkelcentrum Nedereind. Met een nieuw assortiment rookvrije producten staat het team klaar om volwassen rokers goed te informeren over rookvrije alternatieven voor sigaretten en shag die een betere keuze zijn dan doorroken.

‘Nadat de deuren van deze nieuwe winkel in Nieuwegein zijn geopend, biedt deze speciaalzaak voor de klanten extra informatie en aandacht voor de categorie. Met deze nieuwe zaak kunnen we volwassen rokers goed informeren over rookvrije alternatieven en hebben we ook in de toekomst het hele mandje voor de klant beschikbaar’ aldus van Loon.

Met de opening van de nieuwe winkel wordt ingespeeld op aankomende veranderingen. Het is de doelstelling van de overheid om het aantal winkelpunten dat sigaretten verkoopt naar beneden te brengen door de verkoop van tabak in supermarkten in 2024 te verbieden. Tegelijkertijd is er in Nieuwegein nog veel vraag naar en biedt de nieuwe zaak alle mogelijkheden voor de toekomst.

De opening van de tabaksspeciaalzaak zorgt voor continuïteit, het biedt klanten de service die zij verdienen en biedt de mogelijkheid om hen goed te informeren. Daarnaast zet tabaksspeciaalzaak Nieuwegein 100% in op leeftijdsverificatie. Tabak- en nicotine houdende producten zijn alleen voor meerderjarigen. In de nieuwe zaak kunnen klanten terecht voor rookwaren en kansspelen, ook die producten zijn alleen voor volwassenen. De zaak is aangesloten bij Tabak & Gifts. Nu de nieuwe tabaksspeciaalzaak is geopend houdt het team zijn klanten centraal en kan hen ook in de toekomst optimaal bedienen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk