Tips om je ex weer terug te krijgen

De periode na een relatiebreuk is altijd zwaar. Helemaal wanneer je eigenlijk graag samen verder gaat met je ex. Soms besef je dit pas enige tijd na de breuk. Maar het komt ook voor dat je al direct geen behoefte hebt aan het beëindigen van jullie relatie. Waarschijnlijk is dit voor je ex in eerste instantie niet het geval. Want in ieder geval een van jullie twee had de intentie om apart verder te gaan. Desondanks is het mogelijk om je ex terug te winnen. Het is belangrijk om daarbij geduld te houden. Want je ex moet de gelegenheid krijgen om van gedachten te veranderen.

Geef je ex tijd en ruimte
Je ex overspoelen met berichten en hem of haar continu bellen heeft een averechts effect. In de eerste plaats krijgt je ex niet de gelegenheid om je te missen. En het gemis na een relatie is een hoofdreden om weer samen verder te gaan. Het is beter om je ex te laten weten wat het is om alleen te zijn. In de tweede plaats kom je door constant contact te zoeken onzeker over. Dat is eigenlijk nooit aantrekkelijk. Daarom is het onwaarschijnlijk dat dergelijk gedrag de verliefde gevoelens bij je ex weer aanwakkert.

Zoek op een ingetogen manier toenadering
Jij hebt de hoop om weer samen verder te gaan met je ex. Maar je weet helemaal niet of hij of zij er ook zo over denkt. Waarschijnlijk denkt je voormalige partner er iets minder positief over. Anders was er tenslotte geen reden om het uit te maken. Val daarom niet meteen met de deur in huis. Begin met een ingetogen manier van contact zoeken. Vraag hoe het is of begin een algemeen gesprek. Doe dit altijd nadat je enige tijd afstand hebt genomen.

Doe iets actief als je weer met elkaar afspreekt
Hopelijk besluiten jullie op basis van het bovenstaande om weer een keer met elkaar af te spreken. In eerste instantie is dat gewoon als vrienden. Maar voor jou is dit een kans om jezelf van de meest positieve kant te laten zien. Een activiteit helpt om de situatie luchtig te houden. Je hoeft niet per se over de breuk te praten. In plaats daarvan ben je lekker bezig en heb je weer plezier met je ex. Op basis daarvan ben je mogelijk in een later stadium in staat de relatie weer op te bouwen.

Kom meer te weten over hoe jij je ex terug krijgt.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk