Tim vd Sluis maakt cabaret voor fijnproevers

Tim van der Sluijs is één van de best bewaarde cabaretgeheimen van Nederland. Al is hij voor het publiek van De Kom intussen een oude bekende. Tim is de haute cuisine onder de cabaretiers. Op dinsdag 28 december, aanvang 20.15 uur, brengt hij in zijn ‘Oudejaarsconference 2004’ cabaret voor fijnproevers. Met onder andere actuele politieke doordenkers, inhoudelijke grappen en prachtige, ontroerende en humoristische liedjes.

Met de ‘Oudejaarsconference 2004’ blaast Tim van der Sluijs, met afkering van oubollige gezapigheid, nieuw leven in de klassieke Oudejaarsconference. Hij creëert met zijn maatschappelijk engagement en taalvaardige hoogstandjes een heel nieuw genre, namelijk caba-gement. Het politiek en maatschappelijk geëngageerde cabaret is terug! Tim van der Sluijs heeft het afgelopen jaar de kranten, actualiteitenrubrieken, weekbladen, radio-uitzendingen en teletekstberichten gevolgd, om het publiek een humoristisch déjà vu te bezorgen tijdens zijn inmiddels twaalfde Oudejaarsconference. De actualiteit van de dag bepaalt voor een groot deel de inhoud van zijn voorstellingen. Tim behoort tot de betere tekstschrijvers van Nederland.

Zijn teksten en liedjes vallen op door een hoge grapdichtheid, spitsvondig taalgebruik, vreemde kronkels en briljante tekstvondsten. Toegang: € 16,00 / CJP € 14,00 / Vriendenprijs € 14,00.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren