Tieners uit Nieuwegein steken jongen neer in IJsselstein

Dinsdagochtend 1 januari rond 04.00 uur is een 19-jarige jongen meermaals gestoken door een andere jongen. De politie heeft twee aanhoudingen verricht. Het gaat om twee tieners uit Nieuwegein van respectievelijk 17 en 19 jaar oud. De politie onderzoekt de zaak en vraag getuigen en mensen die meer weten over dit steekincident, om contact op te nemen via: 0900-8844. Anoniem kan ook via: 0800-7000.

Het steekincident vond plaats op de Randdijk aan de kant van IJsselstein nabij het Islamitisch Centrum IJsselstein met de doorsteek naar de Nedereindseplas. Het slachtoffer fietste rond 04.00 uur in de richting van IJsselstein. Hij werd onderweg tegengehouden door twee jongens die zijn fiets wilden hebben. Vrijwel direct stak één van hen het slachtoffer in zijn zij, het slachtoffer vluchtte de helling af, maar kwam weer naar boven toen de twee er op zijn fiets vandoor wilden gaan. Het slachtoffer werd toen nog een keer gestoken.

De jongen belde de politie, en agenten gingen direct op zoek naar de twee verdachten. Een politiehelikopter en speurhond zochten mee en mede daardoor werden de twee in de omgeving gevonden. Beiden werden aangehouden. Het gaat om Nieuwegeiners van 17 en 19 jaar oud. Ze zijn meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. Het slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het is onbekend welk letsel het slachtoffer heeft opgelopen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren