Tienerfeest The Glow op zaterdag 14 april a.s.

Zaterdag 14 april aanstaande vindt in The Pit en De Partner de disco The Glow plaats. Een tienerfeest met o.a. DJ Darryl en is speciaal bedoeld voor jongeren van 12 tot en met 15 jaar. Ook jongeren die in groep 8 zitten van de basisschool zijn welkom.

The Glow is bedacht en uitgevoerd door het ‘Glowteam’. Dit zijn jongeren van 12-14 jaar van verschillende Nieuwegeinse scholen die hun MaS stage doen. Kom je op het feest? Trek dan iets wits of neon aan als je dat hebt en ‘show your glow’ op de dansvloer! De MaSsers vinden het belangrijk dat het ontspannen, veilig en gezellig is. Daarom zijn er ook huisregels opgesteld. Deze regels zullen worden gehandhaafd. Onder begeleiding van The Pit is één van de MaSsers junior-avondverantwoordelijke.

De organisatie laat weten: ‘We houden het graag gezellig voor iedereen. Daarom zijn er ook huisregels. Die staan op het instagram-account van the Glow. De regels worden gehandhaafd.’

De ingang van The Pit en de Partner is aan de Nedereindseweg 401 in Nieuwegein (de weg tussen Batau Noord en Batau Zuid). De deur gaat open om 20.00 uur. De entree is € 5,- en muntjes zijn € 1,- per stuk. Voor de vroegkomers: ben je binnen vóór 21.00 uur, dan krijg je één muntje gratis! Het feest duurt tot 23.30 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren