Thuisdichters vinden elkaar in de bibliotheek

Voor het eerst gaan dichters uit Nieuwegein elkaar op frequente basis ontmoeten in de bibliotheek. Daarvoor hoef je helemaal geen hoogdravende rijm te bezigen of al een bundel met gedichten uit te hebben gegeven. De bijeenkomsten zijn juist bedoeld voor mensen die thuis (beginnend) dichten maar niet aan anderen (durven te) vertellen wat ze schrijven.

Het doel is elkaar te inspireren met zelfgeschreven gedichten en elkaar te stimuleren tot het schrijven van nieuw werk. De bibliotheek op de tweede verdieping van het Stadshuis kan met de aanwezigheid van poëzie en literatuur hieraan een positieve bijdrage leveren. Vooral de komende week ligt de poëzie er voor het oprapen want van 29 januari tot en met 4 februari is het Poëzieweek.

De deelname aan de dichtersgroep is gratis en staat open voor iedereen die dichten leuk vindt en lid is van de bibliotheek. De bedoeling is om elke eerste vrijdag van de maand bij elkaar te komen, te beginnen op vrijdag 6 maart van 14.00 tot 15.00 uur in de leeszaal van de bibliotheek. Interesse? Aanmelden kan bij info@detweedeverdieping.nu. Voor meer informatie kunt u kontakt opnemen met initiatiefnemer Ingrid van Tellingen uit Nieuwegein: 030-6034108 of ingridtel@live.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren