Themamiddag Leven met de dood

Op vrijdag 24 mei a.s. is het Nationale Dag Aandacht voor Sterven. Op deze dag organiseert Proxima Terminale Zorg een bijzondere themamiddag over Leven met de dood. Waarin de dood als thema door Buurvrouw&Buurvrouw besproken wordt en waar drie jonge vrouwen hun persoonlijke verhaal ‘als de dood voor de deur staat’ delen.

Tijdens de themamiddag, die gehouden wordt van 14.30 uur tot 17.00 uur in De Bron aan de Buizerdlaan in Nieuwegein, is er ook informatie te verkrijgen over het werk van Proxima voor mensen in de laatste levensfase. Een middag van ontmoeting, inspiratie en troost. Troost dat de dood en het leven bij elkaar horen. Deze middag is voor geïnteresseerden in het onderwerp.

Aanmelden mail naar: info@proxima-terminalezorg.nl. De Nationale Dag Aandacht voor Sterven is een initiatief van Landelijk Expertisecentrum Sterven.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren