Thema-avond voor ondernemers over ondermijnende criminaliteit

De gemeente wil samen met ondernemers en pandeigenaren Nieuwegein aantrekkelijk en veilig houden. Daarom nodigen burgemeester Frans Backhuijs en wethouder Ellie Eggengoor ondernemers graag uit voor een speciale thema avond over ondermijnende criminaliteit en wat er tegen te doen is.

Voorbeelden
Een restaurant zonder klanten. De kapper of het autobedrijf dat overdag nooit open is. Zomaar een aantal voorbeelden van georganiseerde ondermijnende criminaliteit die ook in uw omgeving kunnen voorkomen. Steeds meer proberen criminelen naar de bovenwereld te komen en gebruik te maken van de schijnbare anonimiteit die bedrijventerreinen en het buitengebied hen biedt. Criminelen hebben ondernemers nodig om aan spullen te komen. De ondernemers zijn zich daar niet altijd van bewust.

Criminaliteit tegen gaan
Tijdens de bijeenkomst proberen we het onzichtbare zichtbaar te maken, om zo samen georganiseerde criminaliteit tegen te gaan. De gemeente houdt deze avond samen met onder andere het Platform Veilig Ondernemen Midden-Nederland (PVO-MN).

Waar en wanneer?
De bijeenkomst vindt plaats op: woensdag 29 januari, van 18.00 – 21.30 uur in het Dynahouse aan de Perkinsbaan 11 in Nieuwegein. U kunt zich nog tot 27 januari aanmelden voor deze bijeenkomst via mail: ondernemen@nieuwegein.nl.

One thought on “Thema-avond voor ondernemers over ondermijnende criminaliteit

  1. John

    Is die avond eigenlijk wel nodig?
    Nieuwegein is toch een veilig dorp?

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren