Thema avond over strijd tegen meisjeshandel

Op vrijdag 15 november komt Roelof van Laar, PvdA Tweede Kamerlid voor ontwikkelingssamenwerking, naar Nieuwegein. Als directeur van “Stop Kindermisbruik” (nu Free a Girl) heeft Roelof van Laar vele reizen gemaakt en daarover een boek geschreven: Een meisje als Roopa. Het is een indrukwekkend verhaal over de strijd tegen de meisjeshandel.

Roelof van Laar zal niet alleen zijn verhaal vertellen maar ook zijn visie geven op hoe kindhuwelijken, kinderarbeid en schending van kinderrechten kunnen worden tegengegaan. De vele foto’s die hij op zijn reizen heeft gemaakt, zal hij tonen.

De mogelijkheid bestaat om het boek van in de pauze te kopen en te laten signeren. Daarna zal Roelof van Laar ingaan op actuele Haagse zaken en kan de zaal met hem daarover de discussie aangaan.

De thema avond wordt gehouden in Buurtplein De Nieuwe Baten aan de Dukatenburg 1. Aanvang is om 20.00 uur (19.45 uur zaal open) Gespreksleider is Erica van Alfen, raadslid PvdA Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren