Theatrale Finale in DE KOM

Voor veel cursisten van DE KOM is het de kers op de taart: aan het eind van het seizoen optreden in een theaterzaal tijdens de Theatrale Finale! Van 2 juni tot en met 4 juli presenteren cursisten van de afdelingen toneel, dans, musical en muziek hun kunsten in vele verschillende voorstellingen, onder leiding van ambitieuze KOM-docenten.

Professionele theatertechnici begeleiden de voorstellingen met uitgekiend licht, geluid en decor. Zo ervaren de cursisten het ultieme theatergevoel als volwaardige artiesten. De Theatrale Finale is een leuke gelegenheid om kennis te maken met het kunstencentrum of om uw buurvrouw, kind, neef, echtgenoot, moeder of collega eens live in actie te zien! Op de website van DE KOM kunt u alle voorstellingen bekijken en ook meteen kaarten kopen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Theatrale Finale in De Kom

Tijdens de Theatrale Finale, van woensdag 19 juni tot en met vrijdag 5 juli, schitteren cursisten van Kunstencentrum De Kom in diverse voorstellingen. Alle afdelingen werken samen en de voorstellingen vinden op verschillende locaties in Nieuwegein plaats. Natuurlijk in de ING-zaal van Theater De Kom, maar ook in de Dorpskerk – Jutphaas, in jongerencentrum Time Out en in het theater van het Oosterlicht College vinden voorstellingen plaats.

Leuk voor iedereen die wil zien wat zijn/ haar broertje, buurvrouw, nichtje, opa dit seizoen allemaal geleerd heeft. Maar ook voor iedereen die overweegt een cursus te gaan volgen en wil zien wat Kunstencentrum De Kom te bieden heeft. Lees hier het programma van die dagen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk