Theatersport in De Partner

Op zaterdag 20 november van 13.00 uur tot 18.00 uur wordt in Cultuurcentrum de Partner aan de.Nedereindseweg 401A, een workshop Theatersport gegeven. Dat is een vorm van theater waarin improvisatiewedstrijden voor publiek worden gegeven. Onvoorspelbaar en het zorgt voor veel interactie met het publiek. Denk daarbij aan een tv-programma als De Lama’s, improvisatie maar humor voert de boventoon.

In de avond van 19.30 uur tot 21.30 uur is er de mogelijkheid het zelf een keer uit te proberen of te genieten van de voorstelling ‘Hemel of Hel’ van André Besseling. Hij is een van de belangrijkste grondleggers van improvisatietheater in Nederland.

In januari start een cursus Improviseren/Theatersport in de Partner. Deelname aan de workshop € 25,- incl. een warme maaltijd. Aan de avondvoorstelling zijn geen kosten verbonden. Voor meer informatie en aanmelden kunt u terecht op de website van De Partner.

Over De Partner
Cultuurcentrum De Partner biedt activiteiten en optredens op het gebied van muziek, dans, literatuur, theater en film. Het centrum wordt gerund door een team van vrijwilligers, zonder structurele subsidie.

De Partner is gevestigd in een voormalige oude boerderij dus op een historische locatie. De stichting beheert het pand aan de Nedereindseweg 401-401A in Nieuwegein, zodat hier een bruisende plek ontstaat voor kunst, cultuur en ontmoeting.

‘We doen dit met een leuk team en een warm hart voor de kunsten en de stad Nieuwegein. We houden van alle soorten podiumkunst. We scheppen een sfeer die het leuk maakt voor artiesten om iets uit te proberen waarbij je als gast gerust alleen kunt komen en waar het gezellig is om na te praten over wat je hebt beleefd’ aldus de mensen achter Cultuurcentrum De Partner.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren