Theater in Utrecht

Het Ro-theater speelt op donderdag 19 januari in de Stadsschouwburg de voorstelling Soul. Op dezelfde dag treedt in Theater Kikker (Ganzenmarkt 14) De Toneelgroep Amsterdam nog een keer op met de voorstelling Denne. Overigens kunt u daar van 18 tot en met 22 januari kijken naar de danstheatergroep Dox, die de voorstelling Dark Side dansen.

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 januari treedt in het Werftheater (Oudegracht 60) cabaretier Michiel Peereboom met de voorstelling LP, en die heeft een heuse kant A en kant B.

Van vrijdag tot en met zondag is in Theater Kikker de voorstelling Wraakactie te zien van theatergroep d’Amor, over gesprekken bij de psychiater die wel heel verrassende wendingen krijgen. In het Akademietheater (Janskerkhof 17) vindt op zaterdag 21 januari de première plaats van Jago de Wraak, van de theatergroep Growing up in Public.

Muziektheater is er van Lenette van Doorn als zij op 24, 25 en 26 januari de voorstelling Rafels speelt in de Stadsschouwburg. En het Stut-theater speelt voor de laatste keer De Geur van Kruidnagel op woensdag 25 januari in het ISK-gebouw (La Bohèmedreef 7).

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk