Test uw gezondheid in het PLUS-café

Wilt u meer weten over uw gezondheid? Doe dan mee aan de gezondheidstest in het PLUS-café op maandag 18 juni (14.30-16.00 uur) in bibliotheek De tweede verdieping. Hier kunt u gratis verschillende checks laten doen van onder andere uw lenigheid, conditie en kracht, uw cholesterol en bloedsuikerwaarden.

De tests worden uitgevoerd door Nieuwegeinse gezondheidsprofessionals. Er staan medewerkers voor u klaar van SportID, gezondheidscentrum De Roerdomp, Saltro en Healthy Progress. U krijgt meteen een terugkoppeling van uw resultaten. Wat betekent het bijvoorbeeld als een fysiotherapeut zegt dat ‘uw conditie slechter is dan het gemiddelde voor uw leeftijd’? Waarom zou u eigenlijk aan uw conditie werken? En als u hiermee aan de slag wilt; welke sport zou dan bij u passen?

Over alle testresultaten kunt u uiteraard vragen stellen. Ook ontvangt u meer informatie over het gezondheids- en beweegaanbod in Nieuwegein. Er is bij dit PLUS-café – het Lijfstyle-café voor bewuste 55-plussers – plek voor 50 deelnemers. Meld u aan via actie@detweedeverdieping.nu (o.v.v. ‘PLUS-café 18 juni’) om zeker te zijn van deelname.

De gezondheidstest in het kader van het PLUS-café is geen vervanging van een bezoek aan de huisarts. Mochten uw testresultaten hier aanleiding toe geven, dan zullen de aanwezige gezondheidsprofessionals u verzoeken om een afspraak te maken met uw huisarts.

Senior couple lifting dumbbells while sitting on exercise ball at home

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren