Test gratis uw gezondheid: ogen, oren en mond

Hoe goed ziet u in de verte en van dichtbij? Hoe is het met uw gehoor gesteld? Hoe draagt een goed verzorgde mond eraan bij dat u eten weer beter kunt proeven? En hoe kunt u nog meer genieten en voluit leven door uw zintuigen ‘op scherp te zetten’?

Laat uw ogen, oren en mond testen op het gezondheidsplein van bibliotheek De tweede verdieping op vrijdag 16 en 23 november (14.30 uur tot 17.00 uur, alleen ogen en mond) en 30 november (13.00 uur tot 15.30 uur, alle zintuigen).

Nieuwegeinse gezondheidsprofessionals en studenten van de Hogeschool Utrecht (opleidingen mondzorg, tandprothetiek en oogheelkunde) voeren gratis health checks uit. U krijgt meteen een terugkoppeling van uw resultaten en een persoonlijk advies. Over alle testresultaten kunt u uiteraard vragen stellen. Ook ontvangt u meer informatie over de gezondheid van ogen en mond.

Mochten de resultaten er aanwezig toe geven, dan kunt u direct doorverwezen worden naar de klinieken van de Hogeschool Utrecht waar eventueel een vervolgbehandeling kan plaatsvinden. Deelname aan de verschillende workshops en zintuig-checks is gratis. Wilt u meedoen aan de oogcheck? Meld u vooraf aan via actie@detweedeverdieping.nu (o.v.v. ‘oogcheck’) om zeker te zijn van een plekje.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren