Terugblik LIVE uitzending opening DE KOM

In de week van 8 tot en met 15 september j.l. was het zover: DE KOM, stadstheater en kunstencentrum in Nieuwegein opende officieel haar deuren. Tijdens de openingsweek kregen bezoekers uitgebreid de gelegenheid om kennis te maken met de mogelijkheden die het gebouw biedt voor kunst en cultuur.

DE KOM organiseerde onder andere speciale themaprogramma’s en rondleidingen. Op de laatste dag van de openingsweek, op zaterdag 15 september, zond de De Digitale Stad Nieuwegein (www.pen.nl) een speciaal doorlopend webcast programma uit, rechtstreeks vanaf de eerste verdieping van DE KOM. Het programma was direct te volgen op www.pen.nl.

De programmamakers waren live bij verschillende programmaonderdelen van het SWING! bigbandfestival en gasten aan tafel discussieerden over de mogelijkheden die het theater te bieden heeft. Ook werd er teruggeblikt op de openingsweek en de officiële opening die vrijdagavond 14 september was. Raymond de Jong van het bedrijf Promare presenteerde de live-webcast uitzending. Hiermee was de eerste live webcast een feit. Er zullen er meer volgen want de techniek bleef stabiel. Kilk op het videocameraatje voor een terugblik van het eerste uur van de uitzending. Het tweede en derde uur volgen van de LIVE uitzending kan zo op ons youtube kanaal. Arend Bloemink was er bij voor de foto’s. Klik hiervoor op het fotocameraatje.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk