Tentoonstelling geestelijke volksgezondheid

Het kan iedereen overkomen: één op de vijf Nederlanders is van tijd tot tijd uitgeschakeld vanwege psychische problemen. Dat zijn drie miljoen mensen. Zij zijn depressief, of overgeleverd aan stress, vastgelopen in hun relatie, angstig, of blijven rouwen om het verlies van een dierbare. In de week van 17 tot en met 21 februari is er landelijke aandacht voor de geestelijke volksgezondheid. Het St. Antonius Ziekenhuis sluit hierbij aan met de tentoonstelling ‘Hoofdzaken’.

De tentoonstelling is een professionele, interactieve presentatie over geestelijke volksgezondheid. Er worden zes verschillende patiënten geportretteerd. Onder andere een patiënt met schizofrenie en iemand met een dwangneurose. Daarnaast is er foldermateriaal verkrijgbaar en bestaat de mogelijkheid een depressie- of alcoholtest te doen.

Van maandag 17 tot en met zondag 23 februari is de tentoonstelling doorlopend te bezichtigen in de centrale hal (begane grond) van het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren