Tentoonstelling en informatie terminale zorg

Woensdag 13 januari 2016 geeft één van de coördinatoren van Proxima Terminale Zorg voorlichting over terminale zorg in de hospice of thuis tijdens het “eet u mee” project in het Buurtplein Batau vanaf 17.15 uur. Daarnaast kunt u van 11 tot 18 januari 2016 een tentoonstelling van Proxima Terminale Zorg Hospice en Thuis bezichtigen in het Buurtplein Batau aan de Dukatenburg 1 te Nieuwegein.

Veilig, vertrouwd en rustig thuis kunnen sterven, hoe zorgen we daarvoor?
Goede zorg is van levensbelang, zeker in de allerlaatste levensfase. Op wie kunnen mensen een beroep doen in de laatste maanden van hun leven? Hoe zorgen we ervoor dat zij in deze fase de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben? En dat zij kunnen sterven waar ze willen? Thuis, in hun eigen bed. In hun vertrouwde omgeving. Of op een plek die daar zo veel mogelijk op lijkt.

In dit werk komt Proxima aan huis bij terminaal zieken in de gemeenten Houten, Bunnik (Odijk en Werkhoven), Nieuwegein, IJsselstein, Montfoort, Lopik, Oudewater en Wijk bij Duurstede (Cothen en Langbroek). Proxima kan altijd vrijwilligers gebruiken. Voor het “eet u mee” project is één van de coördinatoren aanwezig en praat graag met u over wat u in dit belangrijke werk kunt betekenen. Zij zal op woensdag 13 januari voor het eten informatie geven in het Buurtplein de Batau.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk