Katern

Tennisvereniging Rijnhuyse energieneutraal met zonnepanelen en ledverlichting

Met de installatie van ledverlichting voor de tennisbanen en maar liefst 99 zonnepanelen op het clubhuis is Tennisvereniging Rijnhuyse klaar voor de toekomst! De oudste en grootste tennisclub in Nieuwegein bestaat al ruim 50 jaar en bereidt zich zo voor op een mooie toekomst. Energieneutraal geldt niet alleen voor bedrijven of huizen, maar Rijnhuyse bewijst dat ook sportclubs daar grote stappen in kunnen zetten.

Duurzaamheid
Begin dit jaar werd op de algemene ledenvergadering besloten om de tennisclub energieneutraal te maken. De installatie van ledverlichting voor de 7 tennisbanen eind september 2021 was de eerste goede stap. Maar nu is het duurzaamheidsproject vervolmaakt met de installatie van maar liefst 99 zonnepanelen op het clubhuis.

Toekomst
Voorzitter Marc van Wolferen: ‘Iedereen moet bijdragen aan een beter milieu. Bedrijven, huiseigenaren maar ook tennisclubs. Daarom ben ik er trots op dat Rijnhuyse deze stap heeft gezet. We zijn een gezonde tennisvereniging die kijkt naar de toekomst. Daar horen zonnepanelen en ledverlichting bij. Nu dit project voltooid is, kijken we alweer naar de volgende stap voor de club. En dat is de uitbreiding van ons aanbod met padel.’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk