Katern

Tennis Open Dag bij TV Oudegein

In Nederland gaan meer dan één miljoen mensen jaarlijks de baan op en daarmee is tennis de tweede sport van ons land. Op zondag 8 oktober aanstaande houdt Tennisvereniging Oudegein een Open Dag.

Wilt u kennis maken met de tennissport en nieuwe mensen ontmoeten? Kom dan die dag naar de tennisbanen in Stadspark Oudegein aan de Oudegein 11. Iedereen kan vrijblijvend kennismaken met de tennissport: jeugd, ouders met hun kinderen, senioren, oudere senioren. Omdat tennis een sport is voor jong en oud.

De Open Dag begint om 13.00 uur en duurt tot 15.00 uur. Doe mee met de clinic. Die wordt verzorgd door trainer Remco Schoolderman van tennisschool2ace. Trek uw sportschoenen aan en speel met ons mee. Heeft u nog geen tennisracket? Geen probleem, er zijn rackets beschikbaar.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@tennisschool2ace.nl maar uiteraard mag u ook gewoon naar het tennispark komen op zondag 8 oktober.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren