Tellers gezocht voor de Nieuwegeinse stembureaus

Op 18 maart 2015 vinden voor alle waterschappen én Provinciale Staten in Neder- land de verkiezingen plaats voor een nieuw bestuur. Iedereen die op deze dag
18 jaar en ouder is kan dan stemmen. Zo kunt u invloed uitoefenen op de keuzes voor waterbeheer én op provinciaal niveau. Het nieuwe bestuur wordt gekozen voor een periode van vier jaar.

Het team Verkiezingen is op zoek naar mensen vanaf 18 jaar die willen helpen met tellen of zich als reserve teller willen aanmelden. Per stembureau, waar er 32 van zijn, wordt gezocht naar zes tellers. U helpt dan op woensdag 18 maart vanaf 20.45 uur. Voor deze werkzaamheden ontvangt u een vergoeding van € 45,00. Als teller van een stembureau krijgt u een link met instructies over wat u precies moet doen. Bent u enthousiast en heeft u belangstelling? Meld u dan aan via het volgende e- mail adres: verkiezingen@nieuwegein.nl.

Op 18 maart zijn zowel de verkiezingen voor het waterschapsbestuur als voor Pro- vinciale Staten. Iedereen die mag stemmen ontvangt twee stempassen en twee kandidatenlijsten. Deze stempassen ontvangt u uiterlijk veertien dagen voor de verkiezingen plaatsvinden. Met uw stempas kan in elk stembureau binnen de ge- meente gestemd worden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren