Tellers gezocht voor bij de gemeenteraadsverkiezingen

Op 21 maart 2018 zijn er gemeenteraadsverkiezingen. Ook kunt u stemmen in een raadgevend referendum over de vernieuwde Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten (Wiv).

De stembureaus worden overdag bemand door een voorzitter en een aantal stembureauleden. Het stemmen gebeurt handmatig, hierdoor is het tellen van de stemmen een hele klus. Het stembureau sluit om 21.00 uur en dan begint het stemmentellen. De stembiljetten worden uitgezocht en vervolgens geteld door de mensen die de hele dag op het stembureau gewerkt hebben en de stemmentellers.

Tellers gezocht
Vindt u het leuk om op woensdag 21 maart 2018 vanaf 20.45 uur te helpen met het tellen van de stemmen? Dan kunt u zich aanmelden als stemmenteller via verkiezingen@nieuwegein.nl.
Ook zijn we nog op zoek naar tellers voor de reservelijst. Het kan namelijk zijn dat iemand op de dag zelf ziek is. Daarom kunnen reservetellers nog op de dag van de verkiezingen opgeroepen worden.

Wat vragen wij van u?
U bent minimaal 18 jaar en u werkt georganiseerd en nauwkeurig. U heeft een e-mailadres en een mobiele telefoon. Een vereiste voor deze functie is dat u de telinstructie succesvol doorloopt.

One thought on “Tellers gezocht voor bij de gemeenteraadsverkiezingen

  1. A. De Heus

    Lijkt me leuk!
    Wat is de vergoeding?

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren