Tekenworkshop voor kinderen: tekenen met inkt

Kunstenaar Henk Kroezen gaat op woensdag 11 juli van 14.00 tot 16.00 uur aan de slag met inkt. Kroezen: ‘Met inkt kan je namelijk niet alleen schrijven, maar ook tekenen, lekker kliederen en de meest creatieve dingen op papier zetten. Je gaat in de workshop zelfs met bamboe een eigen pen snijden waarmee je daarna zelf gaat tekenen.’

Kunstenaar Henk Kroeze woont in Nieuwegein en wil graag andere mensen leren tekenen en schilderen. Hij geeft daarom les aan allerlei mensen, van jong tot oud. Hij kan zelf namelijk heel goed tekenen en schilderen. Een voorbeeld van een heel groot kunstwerk dat hij heeft gemaakt hangt in het werkatelier in de bibliotheek waar ook de workshop wordt gegeven. Dit is een inkttekening van drie meter lang van een grote boom.

Iedereen van 6 t/m 12 jaar die het leuk vindt om te tekenen, kan meedoen met de gratis workshop van Henk. Inschrijven? Dit kan door een mail met je naam en adresgegevens te sturen naar W.Moonen@detweedeverdieping.nu. Er is plek voor 14 kinderen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk