Tekenles in atelier de Oude Werf in Jutphaas

Herman Schalken geeft al 37 jaar tekenles in het voorgezet onderwijs. In het professionele schilderatelier van schilderschool de Oude Werf van Kunstenares Sasja Bork geeft hij de populaire cursus ’Tekenen en Schilderen voor de Jeugd’ van 6 tot 16 jaar. Deze cursus start opnieuw op donderdagmiddag 1 december van 16.30 uur tot 18.00 uur. Er zijn nog een paar plekken vrij.

Herman geeft ook de workshop ‘Schilderen voor Ouder & Kind’. Op zaterdag 3 december of zaterdag 28 januari van 09.30 uur tot 12.30 uur kunnen ouders met hun kind onder deskundige en enthousiaste begeleiding van Herman samen een schilderij maken. Heeft u een bijzondere band met uw zoon en/of dochter en wilt u deze creatief verstevigen, kom dan naar de schilderworkshop voor Ouder & Kind. Herman Schalken zal zorgen dat u samen een bijzondere ervaring krijgt en het levert een mooie herinnering op in de vorm van een gezamenlijk gemaakt schilderij.

De kosten zijn 35 euro per ouder inclusief materiaal, versnapering en een drankje.Inschrijven voor de cursus ’Tekenen en schilderen voor de Jeugd’ of de workshop ’Schilderen voor Ouder & Kind’ kan via de site www.oude-werf.nl.

heermanschalken

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk