Technologiefestival IT=me

Technologiefestival IT=me

Op zondagmiddag 26 juni (13.00 -17.00 uur) vindt technologiefestival IT=me plaats in bibliotheek De tweede verdieping. Een festival voor iedereen – jong en oud – over games, gadgets, virtual reality, social media en meer. Met workshops voor het hele gezin, lezingen en gadgetdemonstraties zoomt de bibliotheek in op de betekenis van nieuwe technologische ontwikkelingen.

Jongens en meisjes kunnen onder andere een eigen game programmeren, spelen met robots en een social media-detectivespel oplossen. Met een speciale hersenscanner komen bezoekers weer tot rust. En een expert vertelt alles over ‘the internet of things’, dingen die zelfstandig kunnen communiceren via en door internet.
Uiteraard kan er veel zelf uitgeprobeerd worden: doe bijvoorbeeld mee aan een workshop GIF-jes maken (minifilmpjes op de smartphone). Of creëer je eigen nepvakantiefoto en maak hiermee indruk op social media. Moe van alle workshops? Kom dan kijken bij de spannende robotrace.

Het technologiefestival is gratis voor leden t/m 17 jaar. Kinderen en jongeren die deze dag lid willen worden, betalen € 5 inschrijfkosten. Volwassenen betalen € 6 (leden) of € 7,50 (niet-leden) voor een kaartje. Reserveren kan via: actie@detweedeverdieping.nu.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk