Techniekmarkt ROC Midden Nederland goed bezocht

Donderdag 25 januari jl. organiseerde ROC Midden Nederland op de Tech Campus haar jaarlijkse Techniekmarkt. Tijdens deze markt presenteerden BOL 4 studenten van verschillende techniekopleidingen hun projecten en stages. Voor het eerst waren de vier colleges; ICT College, Bouw & Interieur College, Tech College en Automotive College, tegelijk vertegenwoordigd. Deze vier colleges vormen samen de Tech Campus in Nieuwegein.

Onze videograaf Jos van Vogelpoel en Frans Evers namen een kijkje en maakten bovenstaand verslag van de goed bezochte Techniekmarkt in de school aan de Harmonielaan in Nieuwegein.

De Techniekmarkt was bedoeld voor ouders, begeleiders, bedrijven en natuurlijk toekomstige studenten en andere belangstellenden. De studenten van de diverse opleidingen hebben de afgelopen periode in groepjes gewerkt aan projecten waaronder een webwinkel, vakantiewoning, robot, sorteermachine, bodytrainer, buitenkachel, pannenkoekenmachine en nog veel meer.

Andere studenten presenteren hun stagebedrijf en de opdrachten die ze daar hebben uitgevoerd. Een vakjury beoordeelt de groepen op diverse onderdelen.

De vakjury bestaande uit een vertegenwoordiger van het bedrijfsleven, twee alumni en wethouder Onderwijs Peter Snoeren. Er worden prijzen uitgereikt voor het meest creatieve project, het meest innovatieve project, het meest professionele project en de beste ambassadeur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren