Team KiKa Nieuwegein haalt € 560,- op met haar Valentijnsactie

In het kader van Valentijnsdag hebben Team KiKa Nieuwegein en wethouder Ellie Eggengoor (economie en werk), restaurant The GoodFood geholpen met het bezorgen van heerlijke Streetfood gerechten en ‘zoete Valentijn boxen.’

Bij elke bestelling zat een roos met een hartje. Achter op dat hartje stond een nummer. Alle nummers van elke roos zijn in een grote glazen vaas gezet en op woensdag 17 februari was daar de trekking. Een greep uit de prijzen, 2 kappersbonnen, een bootreisje over de Lek, een reistas, een reiskoffer, een heuse sushi pakket, een tapas setje met lekkere tapas, diner kaarsen en nog veel meer.

De trekking (plus de uitslag) was live opgenomen en op facebook te zien van de organisatoren, alles natuurlijk Coronaproof! Prijzen kunnen afgehaald worden bij The GoodFood!

De opbrengst voor KiKa is maar liefst € 560,-! Uiteraard goed voor KiKa, maar ook goed voor The GoodFood, één van de Nieuwegeinse restaurants die inspelen op de huidige Lockdown met bezorg mogelijkheden.

Team KiKa Nieuwegein en The GoodFood zijn blij dat wethouder Ellie Eggengoor persoonlijke aandacht heeft gegeven aan deze KiKa Valentijnsactie! ‘Een sympathieke ‘liefdesvolle’ actie van de wethouder! Kunnen wij zeker gebruiken in deze lastige tijd!’ aldus de initiatiefnemers van deze actie.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren