Team ‘All we have is now’ wandelt voor ALS

In de nacht van vrijdag 1 op zaterdag 2 maart 2024 neemt een groep wandelaars, onder aanvoering van de Nieuwegeinse Alyssa Heijmans, deel aan de ‘ALS Sunrise Walk.’ Het is de derde keer dat deze wandeling wordt georganiseerd. De tweede editie van de ALS Sunrise Walk was een weergaloos succes waarbij in totaal € 728.000 werd ingezameld!

Er worden verschillende afstanden gewandeld, de mannen lopen 25 kilometer, de vrouwen 15. Dit alles om geld in te zamelen voor onderzoek en behandeling van de slopende ziekte ALS waarover alles te vinden is op ALS.nl. De start van de 25km en de 15km en de finish zijn bij de Jaarbeurs.

Team All we have is now hoopt dat heel Nieuwegein hen wil steunen in hun doel om zo veel mogelijk geld op te halen. Alle kleine beetjes helpen! Geld doneren kan via deze link. De doorbraak in de behandeling moet komen en wij kunnen daar met z’n allen aan bijdragen dus steun ons en daardoor de ALS-patiënten in het bijzonder’ aldus de Nieuwegeinse Alyssa Heijmans.

Over ALS
ALS is een dodelijke zenuw/spierziekte waarbij je spieren één voor één uitvallen. In Nederland leven zo’n 1.500 mensen met ALS, PSMA of PLS. Ieder jaar komen er 500 nieuwe patiënten bij en overlijden er ook 500.

‘In het vinden van de oplossing voor ALS hebben we daarom geen tijd te verliezen. Stichting ALS Nederland financiert wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak en behandeling van ALS, maar daarbij hebben we jouw hulp nodig! Doe mee met de ALS Sunrise Walk, laat je sponsoren en word zo onderdeel van de oplossing voor ALS.’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk