‘Taste of Cityplaza’

Het is tijd voor ‘Taste of Cityplaza.’ Met een programma vol entertainment is er in het weekend van 27 en 28 mei voor iedereen iets te beleven in de binnenstad van Nieuwegein.

Voor iedereen iets te doen
Of je nou van shoppen, eten of dansen houdt, het kan allemaal tijdens Taste of Cityplaza. Proef een lekker hapje, neem wat te drinken, loop rond over de brocantemarkt of dans op de gezellige sounds van SwingWay en de Fietsende dj. Op elke hoek is er iets te beleven. En mis het zaagspektakel van de Houthakkers Roadshow niet! Wat deze stoere houthakkers kunnen met een kettingzaag is ongekend.

Championsheeps met Shaun the Sheep
Grote en kleine kinderen opgelet: Shaun the Sheep komt naar ‘Taste of Cityplaza!’ Sport mee op de Championsheeps met Shaun en Timmy. Een parcours met hilarische boerderijspelen. Gooi aardappelen naar een vogelverschrikker, race op een schaap en spring jezelf naar de overwinning bij het grote sprongenspel. Na afloop maken de helden Shaun en Timmy graag tijd voor een knuffel en een foto.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren