Tas vrouw vermist, politie zoekt drietal

Een 67-jarige vrouw uit Nieuwegein heeft aangifte gedaan van vermissing/diefstal van haar tas met daarin haar persoonlijke spulletjes. Politie zoekt drie jongemannen die mogelijk hier meer vanaf weten.

De vrouw stond dinsdag 31 december rond 18.45 uur op de Schouwstede ter hoogte van de mondzorgkliniek te wachten. Doordat de vrouw plotseling een epilepsieaanval kreeg, viel zij achterover op straat. Haar man kwam juist op dat moment aanfietsen en zag zijn vrouw vallen. Hij hielp haar direct en vroeg omstanders om een ambulance. Drie jongemannen kwamen vervolgens om hen heen staan en een van hen belde 1-1-2. Een andere jongeman pakte een bos sleutels van straat en gaf die aan de man. Tijdens het wachten op een ambulance stopte een auto. De bestuurder van deze auto zei iets tegen het drietal en reed daarna weg. Ook de drie jongemannen waren daarna plotseling verdwenen. De vrouw werd met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Later in het ziekenhuis vroeg de vrouw aan haar man waar haar tas was. De man denkt dat het drietal mogelijk weet waar de tas van zijn vrouw is en roept hen op zich te melden op het politiebureau Nieuwegein of via het telefoonnummer 0900-8844 kontakt op te nemen. Van het drietal is het signalement bekend.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren