Katern

Talentenscouting bij Skipiste Nieuwegein

Vind jij skiën gaaf? Wil je van skiën je sport maken? Vind je het leuk om slalom te skiën? Kom dan naar de talentenscouting bij Skipiste Nieuwegein. Ski je parallel, ben je tussen de 5 en 12 jaar en heb je interesse in competitief skiën en/of wedstrijd skiën? Dan word je uitgenodigd voor deze talentenscouting op zaterdag 26 maart 2022 van 13.10 uur tot 15.00 uur. Aanmelden is vereist.

Tijdens deze scouting wordt gekeken naar je skitechniek, sportiviteit, enthousiasme en de potentie om een goede slalomskiër te worden. Naar aanleiding van de scouting kunnen je worden uitgenodigd voor clubskiën of het Skiteam. Deze uitslag zal niet zijn op de dag zelf, je ontvangt hiervan later telefonisch of per mail bericht.

Wat is het verschil tussen clubskiën en het Skiteam?
Clubskiën betekent dat je twee keer per week techniek en slalomtraining volgt en 4x per jaar een Clubwedstrijd hebt. Het Skiteam is een selectieteam dat bestaat uit kinderen die op nationaal niveau wedstrijden skiën. Tijdens deze dag krijg je ook meer informatie over wat het clubskiën en het Skiteam precies inhouden.

Kleding en aanmelden
De organisatie adviseerd ski- of regenkleding te dragen. Het dragen van helm en handschoenen is verplicht, deze dien je zelf mee te brengen.

Aanmelden voor de talentenscouting kan per mail of telefonisch. Geef je naam, geboortedatum, telefoonnummer en e-mailadres aan de organisatie door en vermeld verder je ski-ervaring.

Voor meer informatie of aanmelden: bel (030) 6884464 of mail info@skipistenieuwegein.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk