Talentenklas heeft nieuwe samenstelling

Voor de tweede keer biedt De Kom talentvolle cursisten de mogelijkheid zich verder te bekwamen door deelname aan de Talentenklas. Gedurende een jaar krijgen de deelnemers extra studie- en ontplooiingsmogelijkheden aangeboden, zoals extra studiebegeleiding, workshops, masterclasses en diverse optredens. Het jaar wordt afgesloten met een optreden in de theaterzaal van De Kom. De Talentenklas wordt mogelijk gemaakt door de sponsoren van De Kom.

Op 7 december 2004 vonden de audities plaats voor de Talentenklas. Achttien getalenteerde cursisten presenteerden zich voor een professionele jury. De selectiecriteria richtten zich niet uitsluitend op cursisten met conservatoriumaspiraties, ook de uitstraling van een cursist en de mogelijkheid om aanwezige capaciteiten verder te ontwikkelen waren een doorslaggevende factor om toegelaten te worden tot de Talentenklas.

De jury heeft uiteindelijk tien jongeren geselecteerd voor de Talentenklas, te weten: Jeroen Cooiman, Robert Silfhout en Simone van Laar van de toneelafdeling en zeven cursisten van de muziekafdeling: Harm Meurders (klarinet), Erika Rasch (fagot), Jop de Jong (saxofoon), Niek Griethuijsen (saxofoon), Emma van Dam (drums), Megan Ferrando (blokfluit) en Ruth Wobma (hobo).

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren